3 vanlige problemer med vannledningsmateledning!

I kyllingfarmer som vanligvis bruker flatt eller nettbasert oppdrett, er detvannlinjeog fôrlinje med kyllingutstyr er grunnleggende og viktig utstyr, så hvis det er et problem med vannlinjen og fôrlinjen til kyllingfarmen, vil det true den sunne veksten til kyllingflokken.

Derfor må bøndene bruke fôringslinjeutstyret rimelig og vitenskapelig, og løse dem i tide når det er feil.Følgende produsent av kyllingutstyr Dajia Machinery vil snakke om de vanlige feilløsningene til vannlinjefôringslinjen.

drikkesystem for kylling

Vanlig feil 1: Mateledningsmotor fungerer ikke: Etter at denne feilen oppstår, for å sjekke om motoren er brent, kan du fjerne strømledningen over motoren fra styreskapet, koble den til hovedstrømforsyningen separat, og kontrollere om motoren går.Hvis den kjører, betyr det at det er et problem i styreskapet.

Du kan sjekke om kontaktoren i styreskapet fungerer normalt og om linjekontaktene er løse.Hvis motoren ikke går, sjekk om ledningen er brutt.Hvis det fastslås at ledningen er intakt, beviser dette at den er. Hvis det er et problem med motoren, må motoren repareres.

Vanlig feil 2:vannlinjeproblem med innmatingsskruen: husk at innmatingsskruen ikke kan reverseres.Hvis den går i revers, vil mateskruen bli vridd av eller skruen skyves ut av materialrøret.

Hvis skruen går i stykker, bør brukeren kontakte produsenten for raskt å skifte eller sveise materialtrådskruen.

Vanlig feil 3:Vanntilførselsledningløftesystemproblem: Løftesystemet spiller en nøkkelrolle i hele utstyret for vannledningsfôringslinje.

Hvis det er et problem med løftesystemet, vil ikke fôrlinjen kunne løftes til riktig høyde, noe som vil påvirke fôringen av kyllinger.


Innleggstid: 18. mai 2022

Vi tilbyr profesjonell, økonomisk og praktisk løsning.

EN-TIL-EN KONSULTERING

Send din melding til oss: