Design og konstruksjon av kyllinghus

(1) Type verpehøns kyllinghus

I henhold til konstruksjonsformen kan verpehuset deles inn i fire typer: lukket type, ordinær type, rullegardintype og underjordiskhønsehus.Avl – oppdrett – legging av hus o.l.

kyllingbur

(2) Designprinsipper for verpende hønsehus

Dehønsehusbør oppfylle de fysiologiske kravene til verpehøns, slik at verpehøns kan gi full lek til sitt produksjonspotensial;være egnet for fabrikkproduksjonskrav, oppfylle vilkårene som kreves for mekanisering, automatisering eller la vilkårene for å legge til utstyr i fremtiden;oppfylle kravene til sikkerhet, helse og epidemiforebygging, og det er enkelt å utføre Skyll og desinfiser grundig, bakken og veggene skal være faste, og alle åpninger og hull skal være utstyrt med beskyttelsesnett;den skal oppfylle de generelle plandesignkravene til verpehønsfarmen, og oppsettet bør være rimelig.

hønsehus

(3) Hva kjennetegner vanlige verpehønshus

Vanlige verpehønshus kan deles inn i to typer: åpne og halvåpne.Åpen avhengighet av naturlig romluft, helt naturlig belysning;semi-open type adopterer naturlig ventilasjon supplert med mekanisk ventilasjon, naturlig belysning. Lys og kunstig belysning kombineres for å supplere kunstig belysning ved behov.Fordelen er at det reduserer støtten, sparer energi, egnet for underutviklede områder og småskala jordbruk;Ulempen er at den påvirkes av naturlige forhold. Den har stor innvirkning og ustabil produksjonsytelse, noe som ikke bidrar til epidemiforebygging og trygg og balansert produksjon.

(4) Hva er egenskapene til verpehuset med rulleskodder

Rullegardin verpehønekyllinghushar fordelene med både lukkede og åpne typer.

hønsehus


Innleggstid: 29. april 2022

Vi tilbyr profesjonell, økonomisk og praktisk løsning.

EN-TIL-EN KONSULTERING

Send din melding til oss: