Hvordan håndterer kyllingfarmer hønsegjødsel?

Kyllinggjødseler en god organisk gjødsel, men med populariseringen av kjemisk gjødsel vil stadig færre dyrkere bruke organisk gjødsel.

Jo flere og flere hønsegårder, jo færre som trenger hønsegjødsel, jo mer og mer hønsegjødsel, endringen og veksten av hønsegjødsel, hønsegjødsel kan nå sies å være en hodepine for alle hønsegårder.

Selv om hønsegjødsel er en organisk gjødsel av relativt høy kvalitet, kan den ikke påføres direkte uten gjæring.Når hønsegjødsel påføres direkte på jorda, vil det gjære direkte i jorda, og varmen som genereres under gjæringen vil påvirke avlingene.Veksten av fruktfrøplanter vil brenne røttene til avlingene, som kalles rotbrenning.

 Tidligere brukte noen hønsegjødsel som fôr til storfe, griser osv., men det var også på grunn av den kompliserte prosessen.Det er vanskelig å bruke i stor skala;noen tørker også hønsegjødsel, men tørking av hønsegjødsel bruker for mye energi, kostnadene er for høye, og det er ikke en bærekraftig utviklingsmodell.

Etter folks langsiktige praksis,gjæring av kyllinggjødseler fortsatt en relativt gjennomførbar metode.Kyllinggjødselgjæring er delt inn i tradisjonell gjæring og mikrobiell hurtiggjæring.

gjæring av kyllinggjødsel

1. Den tradisjonelle gjæringen

Tradisjonell gjæring tar lang tid, vanligvis 1 til 3 måneder.I tillegg er stanken rundt ubehagelig, mygg og fluer yngler i store mengder, og miljøforurensningen er svært alvorlig.

Når hønsemøkka er våt, må den tilføres, og det kreves mer arbeidskraft.

I gjæringsprosessen er det en relativt primitiv metode å bruke en rivemaskin for å snu riven.

 Selv om utstyrsinvesteringen til tradisjonell gjæring er relativt lav, er kostnaden ved å bruke tradisjonell gjæring til å behandle 1 tonn hønsegjødsel også relativt høy under dagens høye arbeidskostnader, og tradisjonell gjæring vil bli eliminert i fremtiden.

 2. Rask mikrobiell gjæring

Den raske gjæringen av mikroorganismer dekomponerer komplekst organisk materiale til enkelt organisk materiale, og bryter også ned organisk materiale til mer komplekst organisk materiale.Det er den kontinuerlige nedbrytningen og nedbrytningen av organisk materiale til det spaltes til organisk gjødsel som kan brukes på land.

Mineraliseringen av organisk materiale gir næringsstoffer til mikroorganismer, produserer mer karbondioksid, vann og andre næringsstoffer, akselererer nedbrytningshastigheten og frigjør mye varme.Derfor er gjæringshastigheten veldig rask.Vanligvis tar det bare omtrent en uke å skifte fra hønsegjødsel til organisk gjødsel.

 Prinsippet for rask mikrobiell gjæring er som følger: biomassen reproduseres raskt og brytes raskt ned ved en passende temperatur og et meget passende miljø.Vanligvis i området 45 til 70 grader, er metabolismen av mikrobiell vekst veldig rask, og samtidig dreper bakterier og skadelige stoffer i avføring.

I et relativt lukket lite miljø kan mikroorganismer fortsette å fermentere, og hønsegjødsel kan raskt omdannes til organisk gjødsel bare gjennom normale fôrings-, produksjons- og produksjonsprosesser.

https://www.retechchickencage.com/poultry-farm-manure-organic-fertilizer-fermenter-product/

Kyllinggjødselen behandlet ved rask gjæring av mikroorganismer har ingen lukt, og vanninnholdet er bare rundt 30%.

Dessuten kan den raske fermenteringen av mikroorganismer fullstendig behandle de skadelige gassene og deretter slippe dem ut, og det er ingen vits i å forurense miljøet.

Bruk av metoden for rask gjæring av mikroorganismer kan forbedre avlsmiljøet og forbedre produksjonseffektiviteten.Den tørkede kyllinggjødselen som produseres er en høykvalitets gjødsel for grønn mat og økologiske produkter.

Vennligst kontakt oss pådirector@farmingport.com!


Innleggstid: 23. juni 2022

Vi tilbyr profesjonell, økonomisk og praktisk løsning.

EN-TIL-EN KONSULTERING

Send din melding til oss: