Hvordan håndtere hønsegjødsel fra hønsegårder?

Med økende antall og omfang av kyllingfarmer og mer og merhønsegjødsel, hvordan kan hønsegjødsel brukes til å generere inntekter?

Selv om hønsegjødsel er en organisk gjødsel av relativt høy kvalitet, kan den ikke påføres direkte uten gjæring.Når hønsegjødsel påføres direkte på jorda, vil det gjære direkte i jorda, og varmen som genereres under gjæringen vil påvirke avlingene.Veksten av fruktfrøplanter vil brenne røttene til avlingene, som kalles rotbrenning.

Tidligere brukte noen hønsegjødsel som fôr til storfe, griser osv., men det var også på grunn av den kompliserte prosessen.Det er vanskelig å bruke i stor skala;noen tørker også hønsegjødsel, men tørking av hønsegjødsel bruker for mye energi, kostnadene er for høye, og det er ikke en bærekraftig utviklingsmodell.

Etter folks langsiktige praksis,hønsegjødselgjæring er fortsatt en relativt gjennomførbar metode.Kyllinggjødselgjæring er delt inn i tradisjonell gjæring og mikrobiell hurtiggjæring.

hønsegårdsgjødsel

一.Den tradisjonelle gjæringen

Tradisjonell gjæring tar lang tid, vanligvis 1 til 3 måneder.I tillegg er stanken rundt ubehagelig, mygg og fluer yngler i store mengder, og miljøforurensningen er svært alvorlig.Når hønsemøkka er våt, må den tilføres, og det kreves mer arbeidskraft.I gjæringsprosessen er det en relativt primitiv metode å bruke en rivemaskin for å snu riven.

 hønsegjødsel

Selv om utstyrsinvesteringen til tradisjonell gjæring er relativt lav, koster det å bruke tradisjonell gjæring til å behandle 1 tonnhønsegjødseler også relativt høy under dagens høye lønnskostnader, og tradisjonell gjæring vil bli eliminert i fremtiden.


Innleggstid: mai-05-2022

Vi tilbyr profesjonell, økonomisk og praktisk løsning.

EN-TIL-EN KONSULTERING

Send din melding til oss: