Forslag til fuktsikre hønsehus

1. Styrk strukturen til huset:

 Den høyintensive kulingen som stormen brakte var en stor utfordring for de ydmykehønsehusog hus i sør.Fra sprekker og materielle skader, i alvorlige tilfeller, velter huset og raser sammen og livet er i fare.

 Før en storm rammer, styrkhusog inspisere og erstatte gamle skadede strukturer for å forbedre overlevelsesevnen i ekstremvær.Den armerte betongkonstruksjonen til huset er bedre, og stålkonstruksjonen til kyllinghuset er mer motstandsdyktig mot støt.Fôr og mat bør tilberedes hjemme på forhånd for å takle situasjonen der det er umulig å gå ut for å frakte produksjonsmateriell.

https://www.retechchickencage.com/high-quality-prefab-steel-structure-building-chicken-farm-poultry-hosue-product/

 2. Øk fôrnæringen på riktig måte:

 Ved forskjellige hustemperaturer har kyllinger forskjellige energibehov.Med plutselige endringer i temperaturen vil kyllinger ha en stor stressrespons.Vått regn og muggent fôr kan også øke stressresponsen.

 Derfor bør du alltid være oppmerksom på værmeldingen, og tilsette 5-10g fôr til hver kylling 1-2 dager før temperaturen synker, i 3-5 dager, slik at kyllingen kan holde normal kroppstemperatur.Etter at temperaturen stiger, gå tilbake til den opprinnelige matemengden.

 Samtidig bør spesiell oppmerksomhet rettes mot kvaliteten og kvantiteten av forskjellige heliumbaserte syrer og andelen fôr, redusere proteininnholdet på en passende måte og tilsette en passende mengde høyenergiråvarer.Vær oppmerksom på sirkulasjonen av regnvann for å hindre at fôret blir fuktig og muggent, og tilsett passende muggfjernere.

3. Stress mot tordenvær:

 Å redusere stresset til fjærfe forårsaket av tordenvær bør starte fra to aspekter.

 Den ene er den fysiske metoden: lukk dørene og vinduene påhønsegårds, og trekk i lukkeren for å forhindre vind og regn;slå på lysene i hønsegårdene for å redusere flimring av lys forårsaket av lyn.

 Den andre er kosttilpasning: øk tilførselen av vitaminer, og tilsett multivitamin eller vitamin C med dobbelt så stor dose;hvis mulig, legg til noen tradisjonell kinesisk medisinekstrakter for å lindre stress;for gårder med dårlige oppdrettsmiljøer kan man også tilsette dem i fôr eller drikkevann Antibiotika tilsettes i passende mengde for å hindre forekomst av smittsomme sykdommer.

https://www.retechchickencage.com/high-quality-prefab-steel-structure-building-chicken-farm-poultry-hosue-product/

 4. Styrke desinfeksjonsarbeidet:

 Etter ekstremvær som uvær er det veldig lett å forårsake oppdrett av virus og bakterier i gården, og desinfeksjon er svært viktig.Valg av desinfeksjonsmidler og gjennomføring av desinfeksjonsarbeid bør utføres i henhold til behovene til husdyr- og fjørfefarmer.

 I prosessen med å velge desinfeksjonsmidler er det nødvendig å avklare arten av desinfeksjonsmidlene, gjøre rimelige forberedelser i henhold til instruksjonene til desinfeksjonsmidlene, velge riktig desinfeksjonsmetode, ta hensyn til påvirkningen av ulike faktorer på effekten av desinfeksjonsmidlene, og forhindre bruk av desinfeksjonsmidlene i prosessen og bruken.skade på mennesker, husdyr og miljøanlegg.

 I prosessen med desinfeksjon bør husdyr- og fjørfefarmer gradvis etablere et komplett desinfeksjonssystem.Desinfeksjonssystemet kan ikke endres etter ønske, og kan med rimelighet forbedres og perfeksjoneres i henhold til den spesifikke desinfeksjonssituasjonen.Et perfekt desinfeksjonssystem kan lage husdyr ogfjørfefarmeroppnå gode resultater innen desinfeksjon og forebygging, og redusere tap av husdyr- og fjørfefarmer.

kyllingfarm


Innleggstid: 10. mai 2022

Vi tilbyr profesjonell, økonomisk og praktisk løsning.

EN-TIL-EN KONSULTERING

Send din melding til oss: